Turvalliset WordPress teemat, esimerkkinä Divi

WordPress on erittäin suosittu nettisivujen julkaisujärjestelmä. Monelle nettisivuja tekevälle tuleekin mieleen kysymys: Kuinka valita turvallinen WordPress-teema?
Vastaus on yksinkertainen. Turvallinen WordPress-teema on teema, jolla on puhdas koodi. Ei ole järkeä käyttää muita kuin turvallisia WordPress-teemoja

Mitä tarkoittaa puhdas koodi?

Puhdas koodi tarkoittaa, että teema ei sisällä haitallista koodausta (turva-aukkoja), jonka kirjoittaja tai hakkeri on asettanut sinne. Piilotettu tai puuttuva koodi voi aiheuttaa tuhoja WordPress-sivustollasi, ja kun hakkeri pääsee sisään … olet suurissa vaikeuksissa.

Haitallista koodausta esiintyy tyypillisesti ilmaisissa teemoissa.
Suurin osa ilmaisista teemoista on kunnossa, mutta monet niistä ovat virheellisiä. Monet WordPressin itse julkaisemat ilmaiset ensiasennustemat ovat kuitenkin erittäin turvallisia kunhan ne pidetään päivitettyinä.

Näin valitset turvallisen teeman

  • Osta premium-teema hyvämaineiselta yritykseltä, kuten: Woothemes, Elegant Themes tai StudioPress. Elegant Themes Divi teema on suosituin premium teema.
  • Hyvä yritys tarjoaa tukea teemoilleen. Voit testata heidän tukeaan esittämällä kysymyksiä ennen ostamista.
  • Jos vastaukseen kuluu yli kaksi arkipäivää, sinun pitäisi todennäköisesti löytää toinen yritys.
  • Löydät kuitenkin edullisia premium-teemoja Themeforestista; teemojen tuki on osunut tai ohitettu, eikä yksittäisiä teemafoorumeita voi hakea.
  • Jos teeman ostaminen ei ole budjetissasi, kokeile ilmaista teemahakemistoa WordPress.org-sivustossa.

Jätä kommentti